Aktoprak Zeugma Anaokulu
AKTOPRAK MAH. 87002 NOLU SK. ANA OKUL BLOK NO: 10 İÇ KAPI NO: 1 ŞEHİTKAMİL / GAZİANTEP

VİZYON

Okulumuzda verimli bir eğitimin temel ihtiyaç olarak kabul edilmesini; her velinin, çocuğuna eğitim için her türlü fırsatın verildiğini bilmesini; hem öğretmenlerin, hem de öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanmasını; Herkesin her gün daha iyiye ulaşmak için çalışmasını istiyoruz. Ne istediğini bilen eğitimli bir milletten, eğitimli bireylerden oluşan bir millet oluşturmanın yolunun, anaokulu düzeyinden başlayan eğitimden geçtiğinin bilincindeyiz.

MİSYON

Atatürkçü, çağdaş, yenilikçi, çalışkan, sorgulayıcı, araştırıcı, paylaşımcı, girişimci, kendisiyle ve yaşadığı toplumla barışık, yaratıcılığı gelişmiş, ilgi alanları ortaya çıkarılarak desteklenmiş, kendi kendini ifade edebilen sağlam kişilikli bireyler yetiştirmek. Bilgi yüklemek yerine, çocukların öğrenme isteğini artırmak, kendisini ve çevresini tanımasına olanak vererek öğrendiklerini uygulayabilecekleri ortamı sağlamak temel misyonumuzdur.

Öğretim Şekli :İKİLİ EĞİTİM

İKİLİ EĞİTİM

Ders Başlama Saati: 08:00 Ders Bitiş Saati: 17:00

Uydu İnternet (VSAT)

Okulumuzun merkeze uzaklığı 15 km´dir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Aktoprak nüfusu onbin civarında olup 4 mahalleden oluşmaktadır. Bunlar Kirazlıbahçe Mah., Nesimi Mah., Cumhuriyet Mah. ve Hacı Kamber Mah.´dir.