AKTOPRAK ZEUGMA ANAOKULU CİVCİVLER SINIFIYLA KIDS MATH İSİMLİ eTWINNING PROJESİNE BAŞLADIK.

17-01-202217-01-202217-01-2022

17-01-2022

Okulumuz okul öncesi dönemde bulunan çocukların matematiksel becerileri(eşleştirme,gruplama,mekanda konum,örüntüleme v.b) edinmesini,bu becerileri web2 araçları yardımıyla eğlenceli ve kalıcı bir şekilde öğrenmesini,matematiksel becerileri yaparak yaşayarak öğrenme kuramına dayanıp somutlaştırarak çocuklara sunmayı amaçlıyoruz..
Preschool children acquire mathematical skills (matching, grouping, location in space, patterning, etc.), learning these skills in a fun and permanent way with the help of web2 tools, and presenting mathematical skills to children by embodying them based on the theory of learning by doing.

PROJEMİZİN HEDEFLERİ

-Çocuklara matematiksel becerileri kazandırmak,

-Matematiksel becerileri web2 araçlarıyla bütünleştirerek eğlenceli hale getirmek

-Matematiksel becerileri somutlaştırmak
-                                                                                     -To give children mathematical skills,
                                 -Making it fun by integrating mathematical skills with web2 tools.
                                  -Concretizing mathematical skills

Aktoprak Zeugma Anaokulu olarak projemizin öğrencilerimizin matematiksel becerileri kazanması, çocukların web2 araçlarıyla çalışabilmesi ve matemetiksel becerileri günlük hayatlarında kolaylıkla kullanabilmelerini umuyoruz.Tüm bunlardan yola çıkarak
okul müdür yardımcımız Esra AYAS'ın üyesi olduğu Kids Math isimli eTwinning projesine başlamış bulunmaktayız